home

In English


12.06.2009 EUTHANASIA: RYMYKORPI - THE COMPLETE RECORDINGS

Deggael Communications julkaisee likilegendaarisen kajaanilaisen crossover/hc-bändin koko tuotannon vuosilta 1986-1989 samoissa kansissa 09.07.2009!

08.04.2007 ONCE UPON A NIGHTWISH

Sivistyskieli suomi ei ikävä kyllä kuulu tämän vuoden suunnitelmiin, mutta mikäli etsitte lahjaa Amerikan-tädillenne tahi muille diftongeja ymmärtämättömille barbaareille, voimme toki suositella mainiota englanninkielistä käännöstämme Mape Ollilan Nightwish-elämäkerrasta.

Ja hyvää päästäistä! Vi ses i Blåkulla!

23.12.2006 HYVÄÄ JOULUA!

Kiitokset kaikille asiakkaillemme sekä niille alan säätäjille, joiden ansiosta homma pärähti komeasti käyntiin!

Keväällä 2007 Deggael julkaisee Mape Ollilan Nightwish-elämäkerran englanninkielisen laitoksen, muista seikkailuista lisää tulevaisuudessa!

26.10.2006 KAKKOSPAINOS KEHISSÄ

Jos Zombie Loven ensimmäinen painos meni sivu suun, ei hätää, kakkospainos saapui juuri varastoon. Pehmeäkantinen albumi on sisällöltään täysin identtinen ykköspainoksen kanssa, ja sen hinta kaupoissa tullee olemaan n. 13-15 euroa.

Voit tilata sen myös suoraan meiltä hintaan 12 euroa plus postikulut: lähetä email osoitteeseen

ja odota tilausvahvistusta. Maksutapa: tilisiirto.

16.10.2006 LOPPUUNMYYTY!

Zombie Loven ensimmäinen painos on nyt loppuunmyyty kustantajalta. Teosta kannattaa kuitenkin vielä kysellä hyvinvarustetuista kirja- ja musiikkikaupoista, esim. linkit-osion nettikaupoista, Akateemisesta ja Suomalaisesta kirjakaupasta...

28.9.2006 VIIMEISIÄ VIEDÄÄN

Kaikki ZOMBIE LOVET on nyt numeroitu, sainattu ja lähetetty jälleenmyyjille sekä ennakkotilaajille, minkä jälkeen kustantamon kammion nurkkaan näyttäisi jääneen parisenkymmentä opusta. Jälleenmyyjillä teosta löytynee vielä jonkin aikaa, mutta mikäli halajat ko. kulttiesineen kirjahyllysi komistukseksi, neuvomme lämpimästi pitämään kiirettä.

Kiitokset kaikille sarjisfestareille tulleille! Meno oli paikoin sangen kiihkeää, mutta toivon mukaan kaikki halukkaat saivat omistuskirjoituksen opukseensa. Gloriaan saapuneet saivat tietenkin muun jännän ohella kuulla ensimmäistä kertaa myös 69 Eyesin tulevan singlen "Perfect Skin".

14.9.2006 JYRKI 69 HELSINGIN 21. SARJAKUVAFESTIVAALEILLA

Jyrki 69 astuu lavalle lauantaina 23. syyskuuta klo 16.15 Vesa Kataiston haastateltavaksi. Jälkeenpäin SAATTAA olla mahdollista pyytää omistuskirjoitus Zombie Love -opukseen...

Festivaalipaikkana toimii Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki, ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tsekkaa tarkka festariohjelma täältä!


Reign... eikun Sign in Blood!